Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/amareto/public_html/config.inc.php on line 8

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/amareto/public_html/config.inc.php on line 8
Amareto - producator carne de pui - productie

productie
Cuprinde un abator construit in 2005 si finalizat in martie 2006, cu o capacitate de 5.000 de tone de carne anual, dotat cu echipamente de abatorizare de ultima generatie.
Calitatea produselor AMARETO este urmarita si controlata pe tot parcursul lantului de productie. Produsele utilizate ca materie prima provin de la divizia proprie de crestere a pasarilor, precum si de la firme care se ocupa de cresterea puilor de carne, firme cu o bogata experienta in domeniu.

Abatorul AMARETO este dezinfectat zilnic de echipe specializate, cu agenti speciali de curatire, iar la terminarea operatiunii, laboratorul de analize al abatorului confirma prin masuratori ca operatia de curatire a fost bine executata.

Dupa abatorizare, produsele Amareto sunt depozitate in spatii de refrigerare si congelare, dotate cu instalatii frigorifice performante.

EURAVIS produs de AMARETO cuprinde variate sortimente de carne proaspata(refrigerata) si gustoasa de pui, ambalata prin metode performante, astfel incat se ofera consumatorului nu numai siguranta dorita, dar si confortul unui termen de valabilitate de 7 zile, la o temperatura de pastrare cuprinsa intre 0 si 4 grade Celsius.

De asemenea, AMARETO se adreseaza si celor care doresc sa pastreze produsele vreme indelungata in congelator. Astfel, produsele marca EURAVIS -congelate sunt supervizate si controlate strict atat pe durata intregului proces de productie cat si pe durata transportului, in asa fel incat acestea sa nu isi piarda proprietatile nutritive si savoarea. Produsele congelate sunt garantate 365zile la o temperatura de pastrare de -18 grade Celsius.Warning: session_commit(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/amareto/public_html/index.php on line 74

Warning: session_commit(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in /home/amareto/public_html/index.php on line 74