Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/amareto/public_html/config.inc.php on line 8

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/amareto/public_html/config.inc.php on line 8
Amareto - producator carne de pui - produse

produse


Toate produsele AMARETO sunt o garantie a calitatii si sigurantei, dar si o incursiune in lumea gustului minunat al produselor din carne de pasare naturala si sanatoasa.

Produsele AMARETO se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, celor preocupati de calitatea vietii, exigenti si cu un stil de viata sanatos. Acestora, noi le promitem calitate deosebita.

EURAVIS produs de AMARETO cuprinde variate sortimente de carne proaspata(refrigerata) si gustoasa de pui, ambalata prin metode performante, astfel incat se ofera consumatorului nu numai siguranta dorita, dar si confortul unui termen de valabilitate de 7 zile, la o temperatura de pastrare cuprinsa intre 0 si 4 grade Celsius.

Produsele congelate sunt garantate 365 zile la o temperatura de pastrare de -18 grade Celsius.Warning: session_commit(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/amareto/public_html/index.php on line 74

Warning: session_commit(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in /home/amareto/public_html/index.php on line 74