Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/amareto/public_html/config.inc.php on line 8

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/amareto/public_html/config.inc.php on line 8
Amareto - producator carne de pui - sector-crestere

crestere


Cele 2 ferme Amareto dispun de 8 hale de crestere cu o capacitate de 1.100.000 capete/an, respectiv 2.400 de tone carne in viu/an.

Halele din fermele de crestere sunt complet izolate de mediul extern, iar puii AMARETO crescuti in conformitate cu normele europene, beneficiaza de conditii de crestere asigurate exclusiv prin procese automatizate, furajare si adapare controlate automat prin senzori.

AMARETO isi desfasoara activitatea in sistem integrat. Cresterea se desfasoara intr-un sistem controlat, care incepe cu puiul de o zi si se termina cu puiul livrat abatorului dupa perioada de crestere. Detinerea de spatii optime de crestere a puilor, asigurarea unui furaj adecvat rasei crescute, dezinfectarea zilnica a aleilor de acces si a masinilor de transport sunt tot atatea garantii de livrare catre abator a unui pui perfect sanatos, cu origine controlata.

Productia de pasari vii se realizeaza in fermele de crestere amplasate in apropriere, puii de la AMARETO sunt crescuti in hale spatioase si aerisite. In timpul iernii, generatoare de caldura asigura mentinerea temperaturii optime pentru cresterea pasarilor, in timp ce vara ventilatoare puternice si instalatii de pulverizare a apei realizeaza scaderea temperaturii pentru asigurarea nivelului de confort.

Halele sunt izolate fata de posibilele contacte cu animale sau pasari salbatice, iar filtrele sanitar veterinare asigura o protectie suplimentara. Distribuirea hranei si a apei se face in mod automat.

Medicul epizootolog al companiei asigură crearea si implementarea de programe care conduc la tratarea pasarilor in conditii cat mai bune.Warning: session_commit(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/amareto/public_html/index.php on line 74

Warning: session_commit(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in /home/amareto/public_html/index.php on line 74